Közgyűlési meghívók, határozatok

Meghívó szendvics-partis, citromos-teás* egyesületi projektmegbeszélő gyűlésre => 2014. 10. 02. => CSÜTÖRTÖK, 17 óra, Gyermekkönyvtár

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Meghívó szendvics-partis, citromos-teás*

egyesületi projektmegbeszélő gyűlésre =>

2014. 10. 02. => CSÜTÖRTÖK, 17 óra, Gyermekkönyvtár

 meghívó linkje: 

 Tisztelettel meghívjuk tagjainkat a Dorogi Környezetvédelmi Egyesület gyűlésére, melyre 2014. 10. 02-án (CSÜTÖRTÖKÖN) 17 órakor, a Városi Könyvtár (Bécsi út 42.) Gyermekkönyvtár részlegében kerül sor.

 Napirendi pontok:

 1.    Az Egyesület NCTA-nyertes pályázatának bemutatása, a megvalósítás megtárgyalása.

 1.1) Elmúlt időszakunknak ez a legkomolyabb projektje, aminek végrehajtásához ez úton kérjük minden tagtársunk segítségét, közreműködését. E nélkül ugyanis nem tudjuk sikerre vinni a tervet.

 Tisztelettel kérek mindenkit, ismét olvassa el a projektleírást, pályázatot (fájlnév: pályázat,nyertes_ncta-2014_OK) és a mellékelt összefoglalót, különös tekintettel az utóbbi jobb oldalán található eredménymutató számokra (4. oldaltól).

 Most lehetőséget kaptunk hosszú évek után, hogy szervezetünk ismét aktívan működhessék, életet vigyünk bele. Éljünk a lehetőséggel.

 1.2) A projektnek konkrét eredményszámai vannak (lásd mellékelt táblázat, fájlnév: 0_összefoglalo_elerendo_eredmenytablazattal), amelyeket el kell érni.

 Beszámolni a munkáról 4 havonta kell, szakmailag, pénzügyileg egyaránt.

 Újfent kiadjuk majd a Zöld Sorokat, kéthavonta 8 oldalban, a Zöld Sorok kihordásában, témáinak összeállításában ismét a tagság segítségét kérjük, ez az önkéntes munka része a pályázati költségvetésben, ahogy a tetemes pályázati adminisztráció is.

 A pályázati tevékenységek gerince az üzemkontroll, összesen 22 gyárlátogatást kell tennünk 21 hónap alatt, és pl. ehhez is rendelve van elérendő eredménymutató, legalább 200 embernek kell ezeken összesen részt vennie.

  Egyebek

  Kelt: Dorog, 2014-09-27

Üdvözlettel:

Balogh Zoltán – elnök

 

1.) A projektmegbeszélés fontosságára tekintettel minden tagunk megjelenésére számítunk.

 *2.) Ha minden igaz, finom, igazi vajas, sonkás, sajtos szendvicsek, egy kis kávé, citromos tea, ásványvíz is vár majd minket (Szendvics-szakácsok: Nógrádi Mariann, Nádor Tamás)

 címke: (ncta2014-dke), egyesületi gyűlés, projektmegbeszélés

Ön itt van: Címlap EGYESÜLET SZERVEZET: meghívók, határozatok, alapszabály Meghívó szendvics-partis, citromos-teás* egyesületi projektmegbeszélő gyűlésre => 2014. 10. 02. => CSÜTÖRTÖK, 17 óra, Gyermekkönyvtár