HOPP: GYERE VELÜNK ÜZEM-LÁTOGATNI!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A NÉGY NAGY DOROGI ÜZEMBE (NNDÜ = gyógyszergyár, égetőmű, hőerőmű, vakolatgyár) tervezünk ellátogatni a következő másfél évben, egyenként 4-szer. GYERE VELÜNK TE IS, ha érdekel, hogy működnek ezek az üzemek, mit tesznek azért, hogy üzemelésük „mellékhatásait” kevésbé érezzük a bőrünkön, tüdőnkön, gyerekünkön, unokánkon. (cikk végén videó :) UPDATE: ezen a linken érheted el az aktuális üzemlátogatások időpontjait: http://dke.hu/index.php/uzemlatogatasok. Legközelebbi üzemlátogatási sorozat: 2015 július. Előjelentkezés az info KUKAC dke.hu e-mailcímen.

ÉLMÉNY, mert ÉRDEKESEK ezek az üzemlátogatások, és azzal, hogy ott vagy, kifejezésre juttathatod, nem mindegy neked, mi történik veled.

Sanyo-gyárlátogatás - 2009.09.24.KÉRDEZHETSZ, HALLGATHATSZ, megfigyelhetsz, lézenghetsz, ami tetszik.

NÉZD MEG SAJÁT SZEMEDDEL, milyen egy ilyen.

HOGY JELENTKEZHETSZ?

KÉTFÉLEKÉPPEN:

1.) KÜLDJ E-MAILT az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail-címre, jelezd benne, melyik üzemlátogatáson vennél részt (egyre, többre, mindegyikre jöhetsz).

2.) HÍVD FEL a 06 30 480 1145-ös számot (Nádor Tamás, Zöld Sorok szerkesztő, gyárlátogatás-szervező), jelezd melyik üzemlátogatáson vennél részt (egyre, többre, mindegyikre jöhetsz).

Richter, gyárlátogatás, 2009.12.05.

CSOPORT/EGYÉN: jöhetsz egymagad, barátaiddal, csoportban

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK :)

a) Ha e-mailen, ha telefonon jelzel, értesítünk a kiválasztott üzemlátogatás időpontjáról, Te eldöntöd, neked megfelel-e az időpont, és eljössz, ha akarsz (ha elmaradsz, se gond, majd jössz legközelebb :)

b) Ha küldesz/közölsz vezetékes számot, és igényt tartasz rá, és ezt jelzed, szívesen visszahívunk (értve ez alatt egyúttal azt is, ha pl. csak valamilyen információt, panaszt akarsz bejelenteni, közölni).

c) Ha csak valamilyen információt szeretnél közölni, arra is van mód: használd az előbbi elérhetőségek valamelyikét.

Bizony mondom néked: GYERE VELÜNK ÜZEM-LÁTOGATNI!

MNT, NM

 

Ön itt van: Címlap Felhívások HOPP: GYERE VELÜNK ÜZEM-LÁTOGATNI!