kiadványok

Ipari üzemek társadalmi kontrollja a gyakorlati tapasztalatok alapján

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

BEHARANGOZÓ: ipari üzemek társadalmi kontrollja a gyakorlati tapasztalatok alapján

 A Dorogi Környezetvédelmi Egyesület több mint 20 éve foglalkozik a településen található ipari üzemek társadalmi kontrolljával. Kiadványunknak az a célja, hogy megmutassuk, miként tesszük ezt, azt remélve, tudunk ötleteket, módszereket, bíztatást adni más társadalmi szervezeteknek is.

Könyvünk elkészítését nem úgy képzeltük, hogy minél általánosabb általánosságokká pároljuk a szervezetünk múltjában felhalmozott tapasztalatokat (bár van benne ilyen is, lásd: ÜZEMKONTROLL-ABC – a gyárkontroll fő elemei CÍMSZAVAKBAN), majd pár csokornyi ismert fogalmat átnyújtunk olvasóinknak; hanem úgy, hogy „működés közben” próbáljuk meg láttatni a társadalmi ellenőrzés folyamatát, lehetőleg minden résztvevőnek szerepet osztva.

Bővebben: Ipari üzemek társadalmi kontrollja a gyakorlati tapasztalatok alapján

Gyógyszergyár – a társadalmi kontroll mindennapjai - két tucat cikk kommentárokkal

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

172 oldalas kiadvány - Richter Gyógyszergyár, Dorog... a nagyüzemek társadalmi kontrolljának mindennapjai - 35 cikk, kommentárokkal

 

Az alábbiakban egy – agytornáztató – csemegét ajánlunk azoknak az olvasóinknak, akik érdeklődnek az iránt, a DKE-nél konkrétan miképp folyik az ipari üzemek társadalmi kontrollja. Aki arra kíváncsi, hogyan zajlik nálunk e civil szerep betöltése, az remélhetőleg az alábbi – A4-ben 172 oldalas – összeállításból (egyben, pdf-ként letölthető innenezt megtudhatja.

Bővebben: Gyógyszergyár – a társadalmi kontroll mindennapjai - két tucat cikk kommentárokkal

Ön itt van: Címlap kiadványaink