LAKOSSÁGI FÓRUM, 2015-05-20... s HOPP... OTT VOLT A VESZÉLYESHULLADÉK ÉGETŐ IS..

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Lakossági fórumot szervezett a Dorogi Környezetvédelmi Egyesület 2015-05-20-ára (18.30-tól 20 óráig tartottunk végül), a dorogi József Attila Művelődési Ház kistermébe. A fórumnak aktualitást adott a BVM-es hulladék dorogi égetése... bár amikor újságilag meghirdettük, ezt még nem tudtuk (így csak az e-mailben meghívottak értesülhettek erről. És na, meg vajon... kik jöttek el meglepibe (ugyan e-mailben meghívtuk őket egy hete, de nem feltétlenül sanszoltuk 12,34734 %-nál többre eljövetelüket) a DKE 05-20-ai fórumára, plusz válaszoltak minden feldobott kérdésre a Budapesti Vegyi Művek-es (s bármily más) veszélyes hulladék égetéssel kapcsolatban?

Kattints a képre a DKE Facebookos képgalériáért... (Részletes anyag jövő héten... kisvideó az égető elhelyezkedéséről a cikk végén :)

Kik mondták el, milyen dolgokat égetnek, hány fokon nincs többé dioxin, mi van a BVM-es hulladékos hordókban, mennyi az annyi?

Hát... a Dorogi Veszélyeshulladék Égető ügyvezetője (Sarpi Kft, Lágler Katalin), környezetvédelmise (Pintér Gábor), sajtósa (Róthné Csipke Zsuzsanna).
Ami azért most pont az volt, ami épp kellett.

(Úgyhogy, köszönet is azért nekik, hogy vették a fáradságot, és eljöttek...)

Részletes anyag jövő héten...
Addig is pár kép a jócskára + informatívra sikeredett fórumról (amin: amennyire kevesen voltunk, annyira fontos dolgok hangzottak el rajt').

Mohos Nádor Tamás

Ön itt van: Címlap ÜZEMEK Hulladékégető LAKOSSÁGI FÓRUM, 2015-05-20... s HOPP... OTT VOLT A VESZÉLYESHULLADÉK ÉGETŐ IS..