POLGÁRMESTERI TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY A BVM HULLADÉK DOROGI ÉGETÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Tittmann János dorogi polgármester 2015-05-22-én (plusz-mínusz pár nap, attól függően, a postaládádba mikor dobták be) a Közhírré Tétetik (dorogi önkormányzati lap) különszámában tájékoztatta a lakosságot a Budapesti Vegyi Művek hulladékának dorogi égetésével kapcsolatosan. Ebben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Főosztályának 3 oldalas vizsgálati anyagát adta közre, minden kommentár nélkül.

Egyelőre egy kérdésünk van az anyaggal kapcsolatban: mit akar jelenteni az a mondat, hogy "a Sarpi Dorog Kft. telephelyén ELÉGETÉSRE TERVEZETT 2000 TONNA MENNYISÉGŰ szerves és szervetlen hulladékmennyiség..."

???????????????????

Eddig úgy tudtuk, 130-140 tonna BVM-es hulladékot égetnek el Dorogon (várhatóan ez június végére lezajlik), majd a maradék 2000 tonnára közbeszerzést írnak ki, aminek vagy nyertese lesz a SARPI (dorogi veszélyeshulladék égető) vagy nem.

A következő linken a polgármester úr által közreadott anyagot tölthetitek le, amelyet beszkenneltünk, és feltettük a DKE Google Drive tárhelyére.

Ecce the link: https://drive.google.com/file/d/0B0L2aqE6ArIRU0s1Q0VLeXc5aHM/view?usp=sharing

MNT

Ön itt van: Címlap ÜZEMEK Hulladékégető POLGÁRMESTERI TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY A BVM HULLADÉK DOROGI ÉGETÉSÉVEL KAPCSOLATBAN